Efter regn kommer solsken.

 En regnig och blöt helg avslutades med lite solsken ändå. Från stolpe ut i går till en femte plats idag. Jag hamnade precis utanför placering men det gjorde inte det minsta för min stora seger var att jag kom upp och in för att visa upp programmet. Jag återkommer om allt det för jag måste få berätta om den underbart gulliga familjen vi fick hyra en box av och Skärlunda Ryttarförenings fantastiska hjälp och min duktiga hästskötare Sandras insatser under helgen, men jag är lite för trött för det nu. Det tog på krafterna att köra hemåt i hällande ösregn. Magnus och jag avslutade söndagen med en timmes thaimassage och en thaimiddag i restaurangen ett kvarter bort från massagestället, sen kröp vi upp i soffan och kollade film. Hoppas ni också har haft en bra helg.  
   

Lövas kläder från Ps Of Sweden ,mina kläder från ES Stockholm och enklaste tävlingsfrisyren fixar du med Toupema Belgals Ponytail.