Mera vilja än ork

I går träffade jag Thomas Fogdö och vi gick igenom ett ledarskapstest som jag fick med mig från förra gången vi sågs. Det är så intressant att gå igenom vilka saker man kan utveckla och vad som kan ligga till grund för hur man reagerar i olika situationer. Något som framgick väldigt tydligt i testet är hur viktig jag tycker min egna prestation är och att jag gillar att sätta tydliga mål. Jag tycker mina träffar med Thomas är super och de hjälper mig verkligen att hitta rätt fokus och förstå hur viktigt planering och förberedelser är för att få till en bra prestation. Jag är så taggad inför det nya tävlingsåret och när det gäller själva tävlingsutförandet dvd programmen så får jag väldigt bra hjälp av Gustaf Svalling och han kom idag. Tyvärr hade jag mycket mer vilja än ork efter min influensa jag drabbades av förra veckan så ridningen var var ganska svag. Jag tycker ändå det är bättre att rida lugnt och lite än inte alls, det finns alltid något man tar med sig och Gustaf är väldigt noggrannoch dukrig på att se och förklara de små detaljerna som gör den stora skillnaden. Jag älskar Löva, han är en sån fantastisk häst och jag njuter varje sekund jag får vara med honom, så mycket ridglädje!