Anna Book till häst

I dag tog jag tag i Stjärornashoppning och följde upp lite träning. Tex när Anna Book red på bingo tidigare idag. 

Anna Book & fina Bingo

Anna är en glad och omtänksam tjej och det är viktigt  för henne att det blir rätt,hon kan nog vara ganska hård mot sig själv. Jag tycker det är roligt att hon ska vara med stjärnornashoppning och jag  håller alla mina tummar för att det ska gå bra och att det kommer hinnas med många träningstillfällen fram till finalen den 24 november i friends. Ni kommer väl då och hjälper oss heja fram våra stjärnor?  När jag la ut bilden på sociala medier i ett större forum kom väldigt många tips och råd vad hon borde ha bättrat till och precis som för dig och mig blir även Anna ledsen för kommentarer med tråkig ton och ridrättelser genom endast bilder , så vad säger ni? Ska vi passa på att sprida lite ljus och kärlek under hela september och anstränga oss lite extra för att hitta ett instaupplägg/fbinlägg med ridmotiv och kommentera med något positivt? Tex ; väldigt fina benskydd på din häst, eller varför inte: vad fint du satt på de bilderna och det syns att du har en mjuk och följsam hand till din häst. Mm mm, ja ni fattar vad jag är ute efter, lite boostning till varandra! Jag såg den här härliga tjejen härom morgonen på fb och det kanske är ngt att ta över? Om ni tycker det går lite överstyr, välj en liten lightverision att  komma igång med 😉 

Var rädda om varandra, sprid glädje och kärlek, det blir så festligare där ute <3