Årskrönika i bilder del 1

Sitter på planet mot LA och har några timmar att fördriva. Jag brukar vanligtvis vara väldigt lättsövd och sova bort större delar av mina flygresor men inte den här gången! Passar på att rensa bland mina mobilfoton och passar samtidigt på att summera 2018.

Året började med stor sorg när Fritz hastigt blev sjuk och inte gick att rädda pga av en aggressiv ovanlig sjukdom som attackerar kroppens egna immunförsvar. Jag ville inte ha ny hund men en dag fick en blocket annons min uppmärksamhet och där var han, världens underbaraste Rolf.

Jag njöt av New York på en snabbvisit med min vän Louise.

Hade en härlig helg med vännen Nina & Felicia under Göteborg Horse Show

Besökte vännen Marie i Barcelona

Haft många bra träning och tävlingstillfällen med Löva

Hälsade på Jenny i Marbella

…. Fortsättning följer….