Astma, inget att leka med!

Kom precis hem efter en tur till Växjö där jag äntligen gjort en astmautredning. Vilka fantastiska människor som arbetar där, jag kände mig så omhändertagen och de tog verkligen min astma på allvar. Tack Capio vårdcentral Hovshaga och framför allt underbara Helene!

Jag vill uppmana er alla där ute med astma att ta det på allvar och inte (som jag tyvärr ofta själv har gjort) slarva med er medicinering det kan få tråkiga konsekvenser senare. Jag kommer from nu ta min medicinering på allvar och bli en skötsam astmapatient!

Tåget hem var tok försenat! Men det gjorde inte så mkt just idag och eftersom mitt blogginläggstema idag är astma så måste jag berätta om den vardagahjälte som satt på tåget och erbjöd sig att gå iväg två vagnar för att köpa en flaska vatten till mig när jag fick en astmaattack! Jag blir så glad och lite rörd när okända människor är så hjälpsamma och omtänksamma. Det kom in en dam med en jätte god parfym men väldigt stark och som jag tyvärr reagerade på och ofta när min astma sätter igång och jag börjar hosta känner jag att folk tittar och blir såklart rädda att jag ska smitta dem med någon eländig sjukdom vilket är en sån jobbig känsla och det drar igång astman ytterligare eftersom jag då dessutom blir stressad, så det var så skönt med denna hjälpsamma gest! Tack ? Tänk gärna på det för min och övriga astmatikers skull att undvika starka parfymer och rök när ni går på allmänna lite trängre ytor och rum såsom tåg, buss, bio mm mm

Nog om astman, jag hann även träffa min vän Åza som bor i Växjö och göra ett besök på min favorit salong Desideria för lite ompyssling. De har allt från ansiktsbehandlingar av olika slag till lite mer avancerade behandlingar.

Nu ligger ett nytt poddavsnitt ute och det handlar inte om astma utan mer om politik och vår nya samarbetspartner, First Vet. Ni hittar avsnittet där övriga poddar bor och tyvärr har vi lite mobilstörning i podden denna veckan men hoppas det blir okej att lyssna på trots det. ❤️

2 tankar kring ”Astma, inget att leka med!

Kommentarer är stängda.