Behövs det bättre utbildning om hästar i trafik för Polisen? 

I går blev jag stillastående med en upprörd Löva bak i lastbilen pga av en väldigt tragisk trafikolycka på Mälarvägen. 
Polisen gör fantastiska insatser och får ta många tråkiga situationer och jag förstår även polisens irritation över människor som är påstridiga och inte kan anpassa sig efter deras direktiv, vilket också kan bli farligt vid en trafikolycka, men måste ändå ge stark kritik till hur de hanterade delar av situationen i morse. 
Trots att min häst levde rövare i lastbilen så väljer polismannen som jag hade en dialog med att låta oss vänta medan de släpper på trafiken från andra och tredje hållet i en demonstrativ och väldigt tråkig ton. Jag tycker det är fel situation att märka ut exempel på och jag tycker inte man är lämplig som polis om man har ett behov av att framhäva sin maktposition.
Efter dagens dåliga start fortsatte vi vidare mot Kvicksund och Equirehab och nu är även Löva på bootcamp medan jag och Eva njuter av några veckors semester.