Birgit Nilsson prize

Torsdag….

Torsdag betyder benpass på gymmet och så även denna torsdag. Efter min astmautredning och de dåliga resultaten som utredningen visade så har jag verkligen gjort mitt yttersta för att bli bättre. Jag har tränat för att öka lungkapaciteten, jag har ätit bra kost för att hjälpa kroppen och jag har varit noggrann med mediciner och sömn och jag tycker verkligen att det börjar kännas skillnad! Skillnad syntes i alla fall på dagens gymmätning. När jag började hos Camilla för sju veckor sedan vägde jag 7kg mer och hade en metabolisk ålder på 52 år! 52 år!!!!
När vi gjorde samma mätning nu var min metaboliska ålder 34 år, det har verkligen hänt saker på dessa veckor….

Efter gymmet åkte jag förbi Doreen på en lunh och sen vidare in till stan och Karlavägen för min ryggbehandling hos Åsa ringde Doreen och frågade om jag ville följa med på Operan och ett event. Mina tankar var förnuftiga och tänkte; ”nej det kommer jag aldrig hinna, det blir super stressigt” medans jag hör mig själv säga; ”ja! jätte gärna, super trevligt!”
Då var kl 15 och jag skulle in på 1h behandling, stod i gympakläder och opera-eventet började kl 17, dvs omöjlig ekvation! Lyckades låna kläder av min underbara vän Jennifer som bor istan men har typ stlk 34 ikläder (det har inte jag!!!!!) och ttvå nr större skor… Jag halade mig i en av hennes super stretchiga klänningar och stoppade toapapper i skorna och var på plats kl 17.00 med en inte helt bekväm känsla! Att det sedan var dresscode långklänning och jag kom i cocktailklänning gjordeinte att jag kände mig mindre obekväm samt att jag hade fullt sjå att försöka gå i dessa stora skor med ca 12cm klack!!! tänk er den synen!!!
Det var en vacker kväll på kungliga operan med kunglignärvaro och Birgit Nilsson prize delades ut.

Efter åt vi på restaurang Carusel och sen blev det en sen poddinspelning med Vanessa. Veckans podd hittar ni på spotify eller där ni kan lyssna på poddar.