Bläddrar i bildarkivet

Ännu en dag i flunsans tecken. Muntrar upp med lite gamla bilder från 2015 men börjar med årets sista hästmysbild och backar bakåt i bildarkivet..img_2157.jpeg
IMG_0121.JPG
Löva och jag hade ett bra träning och tävlings år som jag känner mig väldigt nöjd med.IMG_3951Mycket tack vare väldigt bra coaching från Thomas Fogdö som jag fått hjälp av sedan juni och vår nya tränare Ilona. Sen var ju en av årets stora höjdpunkter att min bästa vän sandra flyttade hit med sin häst Derrek.IMG_1776.JPG
IMG_3536.JPG

I augusti hade jag en inspirationskväll tillsammans med ES Stockholm som också har varit en bra samarbetspartner under 2015 och kommer att vara under 2016. Med på kvällen var även Bodvar of Sweden som bjöd på härligt rosé och allt arrangerades av min goda vän Louise.  Horse1 var på plats och filmade och även dem har varit och är bra samarbetspartner och det var så roligt när jag tillsammans med Marianne Esseen Söderberg kommenterade årets dressyr SM i Hammarö, vilket går att se på kanalen.IMG_3947.PNG

Det har också varit lite resor under året,  en av dem var Maratonresan i Skottland vilket innehöll 4.2 hårda men väldigt vackra mil längst med Loch Ness. Det här härliga gänget åkte jag med.IMG_3176.JPGIMG_3084.JPG

och det här är mitt löparkit; IQ bältet, snickers och resorb och såklart Iphonen laddad med massa bra musik och peppande ljudböcker. Det här året tog Fredrik Eklunds bok Sälj mig runt loppet.

Stallhåret har jag hållit sig snyggt med Toupema Belgal, som är mitt favoritmärke när det gäller extensions.IMG_3302.PNG

och jag shoppade som vanligt loss i Jennys mammas butik Lady Line under året. Det här är ett av mina favorit plagg från i årIMG_0099.JPG

Jenny är så rolig och smsar mig plagg hon vet jag gillar när hon är hemma i Helsingborg.img_3132.jpegUnder året har jag också satsat på att byta ut ooch skaffa bra och anatomiska träns till alla mina verksamhetshästar och även mina tävlingshästar. Det känns bra att satsa på träns som är anpassade efter hästen och de jag har är från PS of Sweden

Jag skulle kunna fastna hur länge som helst bland alla bilder och inser att jag haft ett väldigt roligt år och det är kul att du vill följa min blogg och det som händer. Nu kryper jag tillbaka till febersoffan och tar vid i morgon med fler bilder från 2015. Sov gott!