Clarion Göreborg & Toso 

Vilken grym Show hon gör Lena PH! Jag har sett den i Stockholm och tyckte den var precis lika bra den här gången. Jag har egenligen aldrig varit något stort fan men efter jag såg henne i Stockholm har jag blivit och senaste skivan är riktigt bra. Jenny & jag bodde på Clarion precis vid tågstationen. Ett bra hotell men med lite minus för de hårda sängarna eftersom jag vill ha dem mjuka. 

Vi började med lite shopping och sen ett glas bubbel på rummet medan vi gjorde oss i ordning för kvällens nypremiär. 

Sen blev det middag på Toso. Riktigt bra och mysig restaurang men det tog väldigt lång tid mellan rätterna och lite osynkat men det kanske berodde på att jag envisas med att hålla på min socker och mjölfria ”diet”. Det är ta mig rackarns inte lätt att äta ute och få mat som är sockerfri! Gluten går bra men det är socker i allt, men de hittade tre bra och väldigt goda alternativ. 

Lägger fler bilder från Lena showen i nästa inlägg.