Det blir inte alltid som man tänk sig. 

Ösregn, åska och sidvind, ännu en glamourös dag i en tävlingsryttares liv. När jag lärt mig att hantera caprioler och blivit bättre på att hoppa upp i farten som de ryska kosackerna kommer det här bli grymt tillsammans med Löva. Han blir så exalterad av att komma ut på tävling och jag letar fortfarande efter ett bra system som fungerar. Jag erkänner att jag inte tycker det är en jätte bekväm situation när Löva blir så energisk så det känns som han kommer att explodera men jag tror också att med träning så kommer det här bli jätte bra. Vi kan programmets svårigheter så vårt stora problem är Lövas uppspelthet över att få komma ut på tävling. Jag vill ge en stor eloge till Skärlunda Ryttarklubb som verkligen engagerade sig i våra problem att Löva blev för glad över att få tävla igen. Skriver mer i morgon för då gör vi ett nytt försök!