Det går framåt

Underbart! Har lite mer röst idag efter att varit i stort sett helt tyst igår! Får binda fast mig i soffan idag så jag inte rusar ut och förstör allt för att jag känner mig lite bättre… 

Jag älskar den här trenden med alla smooties och shakes för jag är vare sig en morgonmänniska eller en frukostmänniska. Då passar det perfekt att trycka ner allt i en shaker! Det finns ju så många snabba och smidiga nu också för nöstan inga pengar alls. Min skakefavorit just nu är: Mandelmjölk, blåbär, havrekli, spirulina, ingefära och protein med vaniljsmak. Vad har du för favoriter?  

 Igår var Ilona super snäll och red Löva, Bugge och Denz så dem inte behöver vila bara för att jag måste vila. Eva har oturligt nog också fått sig en släng så det känns att vi har fyra hästar nu, haha. Denz står just nu i karantän eftersom han kommer utifrån och jag verkligen inte vill riskera att få in någon smitta i stallet och det känns extra viktigt för mig när det är min egna häst. Han verkar helt frisk och pigg och glad och inga tecken på feber men man vet aldrig när de rest, nu kom han ju i en B-kortsbil helt själv viljet minimerar riskerna. Jag låter alltid nya hästar stå minst en vecka i karantän innan de får gå ut till de övriga i stallet och personalen är super noga med klädbyte och handsprit mellan karantänhästen och övriga och vi har en och samma person i personalen som hanterar den hästen.