Drömmen om ett svallande hår.

Ytterligare ett tandläkarbesök i torsdags och istället för att göra klart min rotfyllning fick jag hjälp med inflammationen i käkbenet som tyvärr är tok seglivat och hindrar att allt kan göras klart. Piss å skit, ingen tävling denna helg heller!

Lite muntrare blev jag dock när jag fick en spännande present från en av mina elever. Jag har ju super tunt hår som jag döljer väl med extension från Toupema belgal. Jag har haft det i flera år och just det märket tycker jag är bra för mitt hår, det är bra kvalitet och syns inte att det är extension och sliter inte så mycket p mitt egna hår. Under semestern har jag varit utan och längtar efter att sätta in nytt hår nästa vecka, jag känner mig helt flintis utan! Typ som Gollum.
Vad jag fick idag var ett hårserum från Swissclinic det ska tydligen göra håret tjockare (jag ojade mig nämligen om mitt tunna hår under en fika förra veckan) och ge det nya håret som växer ut bättre kvalitet och minska håravfall. Det ska bli spännande att se så jag börjar bums att dutta i det i hårbotten och återkommer med resultat, det står att man bör använda det minst två månader så det får bli en del av kvällsrutinen. Ja, inte så mkt svallande hår att skryta med direkt!!!