En bra riddag 

Det är ett litet projekt att åka iväg med Löva och innan det är dags för höstens första start om knappa två veckor behöver jag åka en del för att han ska bli lite lugnare. Nu var jag bara i Knivsta som inte ligger jätte långt härifrån men det är ändå ca trettio minuters piafferande därbak och han är spänd när vi kommer fram. Det verkar egentligen inte vara själva transporten han eldar igång på utan mer själva uppspeltheten att få komma iväg. Det tog några varv på lina innan jag kände att han släppte upp mig men sen kändes han väldigt fin och jag fick bra hjälp av Magdalena.


Hade även ett väldigt bra pass med Denz idag. Hade fokus på galopp/skritt övergångar och att få upp honom lite i formen och han köndes riktigt fin och galoppen börjar bli så mkt starkare och han känns jätte rolig och positiv att rida. 

foto: ulrica Thuresson


Nu ska jag packa ihop efter kvällens alla lektioner och ladda om till i morgon. Sov gott!