En helt vanlig tisdag

Jag hinner inte riktigt med att uppdatera… Så här kommer den sena uppdateringen.

Tisdag

Tisdagar börjar jag alltid på gymmet med grymma PT Camilla och ”Madonna-arms-träning”. I tisdags var en stor dag, fick en tröja av Camilla med texten ”trained by PT Camilla” det måste ju ändå betyda att min barbamammaform börjar sakta men säker forma till sig och att hon inte längre skäms att sätta sitt namn!

Tisdagar innebär även träning inför Stjärnornas hoppning så efter mitt PT-pass åkte jag till Stora Wäsby. Mer om deras träning kan du följa på instakontot @stjarnornashoppningsihs

Jag hann med en lektion hemma för mina härliga bloggistjejer där vännen Åza gästred.

Kvällen avrundades med ett huvudfunktionärsmöte inför Swedenhorseshow och en tur in på Strandvägen 1 med Lena Bedberg på vägen hem.

Vår sportchef Malin Baryard

Lena Bredberg med SIHS ordförande Ulf Rosengren

Ylva Hagander, ansvarig Islandshästarna

…. återkommer med onsdag…..