En kärlekens dag

Vilken härlig dag! Vår vän Mark friade till sin Fanny som självklart sa ja! GRATTIS! 

Dagen har fortsatt bra och jag fick gåshud över Mads fina OS-ritt! Vilken grej att få delta i ett OS och dessutom göra en så bra debut när han var reserv och fick hoppa in i sista min. Verkligen tråkigt för Therese men Mads gjorde verkligen en bra insats, grattis. Även Juliette gjorde OS-debut och satte personbästa som resulterade i en 6:e plats för dagen. Mads 10:e plats och laget ligger nu femma inför morgon dagen då Tinne & Patrik rider. Ni som har Viasat kan följa detta från kl 15.00. 


Vad som gått mindre bra idag är Vanessas och mitt poddande! Vi har lite knapert om tid just nu eftersom Vanessa ska iväg nästa vecka på ett jobbuppdrag så vi har fått spela in två avsnitt varav nr två var idag och vi hade endast en timme på oss. Vi gjorde ett väldigt bra avsnitt, om jag får söga det själv, men jag min klantrumpa hade i stressen satt in hörlurarna i fel ingång så jag sabbade ljudet ftån min mick så inte ett ljud av det jag sa kom med, suck!!!! Gör om, gör rätt!

1 tanke kring ”En kärlekens dag

Kommentarer är stängda.