Från föreläsning till biomingel

Föreläsningen gick bra trots allt och jag  lyckades knopa ihop en ny Power Point. Det är tredje året jag föreläser för eleverna på Realgymnasiet och det är alltid lika trevligt att få komma.

Bild från dagens föreläsning

Nu är jag nyss hemkommen från ett biomingel. Ola Rapace och Martina Haags nya svenska film har haft premiär.   Det är alltid roligt att träffa Ola och Martina och var många på plats. Lite extra roligt att träffa tjejerna från mitt maratongäng som var på plats för Martinas premiär. På lördag åker vi mot årets marathon i Loch Ness.

Jag träffade även Sofie Sarenbrandt som har tagit dessa bilder på Ola och mig under en intervjuv för tidningen träning & pepp för Amelia för några år sedan.

  Ola & fina Bamse

Det var många turer fram och tillbaka under 2011 när Ola tränade hos mig inför Stjärnornas hoppning men tyvärr kom hans roll i Bond emellan som gjorde att han inte kunde medverka. Men ryttargalan kunde han gå på och följde med mig två år på raken.


Bilder från tidigare Ryttargalor

Tyvärr är det något knas med WP appen i telefonen som gör att jag har jättesvårt att ladda upp bilder och när något blir tokigt kan jag inte radera så därav de långa avstånden mellan bilderna och lite enstaka ologiska bokstäver. Har provat att uppdatera men det hjälpte tyvärr inte. Jag ska försöka gå in från datorn under dagen och se om jag kan fixa till det därifrån.