Fungerar SL någonsin? 

Kom igen SL!!!! Jag åker pendeltåg ca 5-6 ggr per år och varje gång är det kraftiga förseningar och spår som inte funkar, inte konstigt att folk väljer att ta bilen istället! Det är två stationer mellan Rotebro, där jag kliver på, till Häggvik och på den korta tiden stannade tåget två gånger och stod still i tio min varje gång eftersom de inte hade tillgång till spåret. Dessutom kostar det 75kr för en enkel biljett, det är nästan billigare att ta bilen! Ja, ni hör ju vad jag tycker om SL! Jag blir ingen stammis….

Förutom att försöka mig på att åka pendeltåg så har jag tidigare idag åkt med Löva och tränat för Eva-Karin. Han var helt i gasen av att få komma iväg och släpte inte ens upp mig i sadel till att börja med men sen lugnade han sig och vi fick ett ganska bra träningspass. Han har ju bara varit hemma knappa två veckor från vattenträningen och när han inte gått med ryttare på ett tag blir han väldigt hög i formen, trycker ut underhalsen och sänker ryggen och bara pendlar med benen vilket är skitsvårt att rida igenom och tar lite tid. På tal om vattenträningen så har de haft tid att skicka en faktura men inte besvara mitt mail. Är väldigt besviken på deras sätt att hantera mina hästar och hade uppskattat att dem åtminstonde tagit sig tid att återkoppla till mig. 

foto: Sandra Kelloniemi