Härlig helg med lite vårfeeling

 Vilken härlig helg med strålande sol och nästan lite vårkänningar.
I går hade jag, Magnus & Eva stallhängsdag. Magnus passade på att rida ut på Kalle och Enya medan Eva och jag trimmade hästarna i ridhuset efter en prommenad ut i solen. Det är viktigt med ett varierande jobb för hästarna och att de får se en varierande miljö och inte bara ridhusväggar.    

    
 Jag har ju varit krasslig ett tag nu och tyvärr så är rösten inte riktigt tillbaka och det är verkligen inte konditionen heller, ridning är verkligen förskvara!. 

http://youtu.be/7gVaDigjMEE

Ni undrar säkert också hur allt är med Denzel efter han kommit hem och jag väljer medvetet att just nu inte skriva så mkt om honom men han mår bra och något man inte kan ta ifrån ryttaren han har varit hos det är just att hon är en väldigt duktig ryttare och mån om hästarna, men å andra sidan så hade vi aldrig lämnat Denz till henne om vi inte hade vetat det. Resten av historien är väldigt tråkigt och beklagligt och under all kritik att man kan bryta mot en överenskommelse och bete sig på det sätt som hon faktiskt gjorde och just därför vill jag inte offentligt skriva något om Denzel på ett tag mer än att han mår bra och vi är väldigt glada att nu kunna avsluta denna konflikt.  

FFoto: Christoffer Edling