Hotelltips och lycka! 

Har haft fullt upp med jobb här i England! Men idag fick jag äntligen massa tid till att uppdatera bokasidan med fler drop in tider och kurser och fler kommer! Ska även lägga upp julträningar för självklart kommer även det att finnas!!!


I går tog vi en brejk från vårt projekt och åkte in till London för att mingla runt lite i nattlivet och äta lite gott. Jag har ju mina smultronställen och även favorit hotell. I går blev det Go Native Hyde Park och jag älskar det hotellet! Det är ett lägenhetshotell men så bra! Fräscht, modernt och bara 20 min prommenadavstånd till Marble Arch. I går fick vi ett riktigt härligt rum (be om 102 om ni besöker hotellet) det var två våningar med vardagsrum, toalett och kök på nedre plan och en spiraltrappa upp till ett badrum och sovrum. Allt för bara 1600kr så ibland har de riktigt bra erbjudanden via Hotells.com appen.

Ett annat hotell jag gillar är The Westbourne Hyde Park, också hyfsade priser och fräscht och modernt men inte lika generösa rum. Vill man i stället bo lite mer budget med typisk ”engelsk-standard” så finns Parkwood at Marble Arch och Marble Arch Inn Hotel som ligger super bra till om man som jag gillar den här delen av London med närheten till Hyde Park och Notting Hill.

Ett annat super trevligt hotell är The Nadler som finns både vid Victoria Station och Soho om man vill vidga vyerna!

Förutom att tipsa om hotell så är jag så glad idag för jag kommer få göra en intervjuv med en stor dressyrförebild på måndag här i England som jag har legat på ett tag för att få göra.  Tar bilder och lägger upp när jag är där så får ni en liten cliffhanger tills dess… dock lite skräckslagen över att jag behöver göra den på Engelska, haha! 

I morgon ska jag möta upp Joachim som kommer till England för att filma intervjun och nu är det sovdags. Det är typiskt Engelskt väder med hällande regn och blåst utanför fönstret på mitt hotell i Royal Tunbridge Wells. 

underbara Ben som är en av Linneas tillridningshästar.