Jobb och nytt roliga projekt 

November, även en månad full av förberedelser inför Sweden International Horse Show och Stjörnornas hoppning samt Stjärnstafetten. Ska du gå i år? Det är ju 10-års jubileum och i år ligger Stjärnornas Hoppning redan på torsdagen. Program och biljetter hittar du här. Förutom det blir det mkt snnat som är värt att se, tex fredagens dressyr med framtidens stjärnskott och nutidebs. Top Stars med 10 riktigt vassa ryttare, det vill man inte missa om man är dresdyrfrälst!

Förutom SIHS har jag tagit en helg i stan med ett besök på Mothers som var en riktig besvikelse, så dåligt att vi faktiskt bad dem ta ut vår mat. Vi var där i augusti och det var grymt bra mat och jätte trevligt och nu var det helt förskräckligt! Tråkigt. Det vägdes dock upp av lördagens besök på Miss Voon som var riktigt bra. Dessutom en härlig kväll med tjejerna.

På söndagen firade vi Jenny som fyllt år med en middag på Patricia som samtidigt firade 25 års jubileum. 

bilden är snodd från Jennys FB

I måndags åkte jag till England med Linnea för några dagars planeringsjobb inför ett spännande projekt vi snart kommer att lansera. Det blev även tid för hästeri i hennes fina engelska stall och trevliga hästar. Tillbaka i Stockholm och ett vinterlandskap!