Lördag i biomörkret

I går var det ledig lördag och Magnus och jag tog en strosardag på stan.  

 Framåt kvällen gjorde vi ett försök att gå på bio. Alla informationstavlor var borttagna så kassapersonalen fick läsa innantill vad alla filmer handlade om, vilket känns som ett jätte knasigt system som skapar mer jobb och onödigt irriterade kunder. Tanken är förmodligen att man ska ha koll på alla filmer innan och boka biljetter via nätet men för en gångs skull stod både jag och Magnus utan mobiler. 

 Kvällens film blev tillslut ”Mannen från U.N.C.L.E” som var en lätt road komedie och helt klart sevärd. Nästa film jag ser på bio blir Martina Haag och Ola Rapace i ”Glada hälsningar från missångerträsk” den har biopremiär den 25 september.  

 Det är dagen innan jag, Martina och hela maratongänget åker till Loch Ness för årets marathon. Jag är inte så säker på att jag kommer att springa i år, det har blivit alldeles för lite träning i år för att klara 4.2 mil utan skador. Vi får se…  

   Från förra årets marathon i Istanbul.