Nytt år, Nya utmaningar?

Träffade upp Jennifer, Nadja & Lisa på Acast i förmiddags där vi diskuterade ett projekt vi ska exprementera med så får vi se vart det landar. Det tog nästan en timme in till stan idag mot de 20 min det i vanliga fall tar pga en otäck olycka med en personbil och en lastbil på E4:an. Hela motorvägen stod still och köerna var långa, otäckt när det blir så stora olyckor. 

I övrigt har dagen innehållit gymmet, ridning och lektioner. Är väldigt mör i kroppen nu efter gym & ridning! Tur jag har Thomas som fixar ryggen, han är grym! Boka en tid bums om du har ont i kroppen! 

Elin fortsätter att ta fina bilder och skicka till mig, så tacksam. Det här är ett underbart kort på Mirr. Visste ni att hon från början var super skygg och strök runt mitt gamla stall? Sen plötsligt en dag så hoppadehon upp i mitt knä medans jag putsade träns, la sig till rätta och efter den dagen har hon hängt med mig. Jag efterlyste hennes ägare bland grannarna i början men gav upp och behöll henne (eller hon mig!) När jag flyttade till Antuna 2012 var jag rädd att hon skulle rymma tillbaka till gamla stallet men det har hon aldrig gjort och det är jag glad för. När det har varit riktigt kallt har jag försökt ta in henne hos mig men det vill hon inte men hon kommer gärna förbi och sitter på trappen och äter lite extra mat då och då. Hon är en så härlig individ och världens bästa stall Mirr.