Olovligt förfogande eller häststöld?

Har haft en ganska lugn vecka efter förra helgen och tagit tag i alla dessa tråkiga bitar med att försöka få hem Denzel. Tyvärr svarar vare sig tjejen vi skickade honom till eller hennes ombud på vår jurists mail och förfrågningar så det är svårt att få det att gå framåt. Jag önskar att jag bara kunde åka dit och ta med honom hem men ska jag följa lagen och göra allt på rätt sätt enligt den så går inte det. Det är så tråkigt att det får gå till så här. Jag undrar vad hennes agenda för Denzel är? Försöker hon sälja honom, finns han kvar i Tallin överhuvudtaget?  Det har nu gått tio månader och vi var överens om att hon skulle ha honom 4-6 månader för försäljning. Vi har ju polisanmält henne och vår jurist arbetar för fullt med att försöka få till en lösning men det är både tids och energikrävande. Det kändes så tryggt och bra när vi skickade dit honom och hon verkade så professionell och pålitlig, det är en sån ledsam situation.  

 Foto: Ulrica Thuresson

Jag har låtit hästarna ta en lite lugnare period nu och speciellt Löva som verkligen har jobbat hårt den här hösten. Senare i veckan tänkte jag börja jogga igång igen och sen får de kanske någon veckas skogstur runt jul innan träningsallvaret inför vårens tävlingar sätter igång.  

 Foto; Ulrica Thuresson

Nästa vecka bär det av till London deras horseshow, ska bli så kul! 

2 tankar kring ”Olovligt förfogande eller häststöld?

 1. Ewa Olsson

  För djävligt är vad det är gällande Denzel.
  Förstår att du vill ta det den rätta vägen men jag vet inte om jag hade kunnat sitta och vänta in ”rättvisan”, jag hade nog åkt dit och klappat till den rubbade bruden och
  sen tagit med Denzel hem.
  Nu är ju det förstås inte den bästa lösningen, då lär man väl hamna i fängelse men jag hade blivit heelt galen om jag hade varit du.
  Håller tummarna för att det kommer sluta lyckligt.
  Kram från Ewa

 2. Ulrica

  Hoppas finaste Denzel kommer hem igen snart! Inte klokt vilken situation!!! Man blir så arg!!! 🙁
  Pussar o kramar vännen <3

Kommentarer är stängda.