Raffige Rolf

Det har varit så tomt utan Fritz och jag har varit löjligt mörkrädd hemma i huset, jag är så van att Fritz varnar för minsta ljud och nu är det helt plötsligt tyst. Eller tyst och tyst… ett gammalt hus ger ifrån sig fasligt många ljud, ljud som jag tidigare tagit för givet att det kommit från djuren.

I helgen var jag och Magnus på lite roadtrip och tog en middag och hotellnatt på Vox hotell i Jönköping. Ett mkt trevlig hotell med bra service och trevlig personal på vägen hem svängde vi förbi Västervik (på liiiite omväg kanske…) och tittade på en Chinese Chested, eller Kinesisk nakenhund som de heter på svenska, vi skulle bara titta….

Jag var inte säker på att vi var redo att skaffa ny hund så snart inpå, det är så svårt vad blir rätt och vad blir fel man vet aldrig och det finns nog inte heller något rätt eller fel. När jag träffade Rolf (Han heter Raffige Rolf) så kände jag att HAN var rätt och att jag ville att han skulle följa med oss hem och så fick det bli!

Säg hej till Rolf ?

Är ni intresserade av en Kinesisk nakenhund kan jag rekommendera denna kenneln, super trevliga och noggranna bara maila mig så förmedlar jag vidare.

Rolf är 7 månader, vilket jag tycker är skönt då det blir lite för tufft liv för en liten valp om den så tidigt ska hänga på i mitt tempo och tack vare Rolf så får jag tagga ner nu några veckor så han i lugn och ro får acklimatisera sig. Han är alldeles underbar ♥️

2 tankar kring ”Raffige Rolf

Kommentarer är stängda.