Saknad och sorg

Det är inte alltid lätt att agera profissionellt i alla lägen och lägga känslorna åt sidan och just nu är det några tunga dagar.  I fredags var jag tvungen att ta det svåra beslutet att ta bort Didi då hon återigen fick kolik och veterinärerna på kliniken inte kunde göra något mer för att hjälpa henne. Didi har haft problem med återkommande kolik ända sen hon kom till mig för sex år sedan och trots extra vattenhinkar, loppfrökurer och bra magmat har det inte gått att hindra hennes återkommande kolikfall. Det har varit en tung start på året för mig det kan jag faktiskt inte sticka under stol med och det är väldigt jobbigt rent känslomässigt att ha förlorar två hästar på så kort tid. Jag vet att många av er säkert vill säga några snälla ord men jag behöver några dagar till för att smälta det här och är inte riktigt redo för det,  vill ni så lägg gärna upp några kort på Didi och skriv era finaste minnen på AP-Ridutvecklings facebook sida det värmer. Tack för er förståelse och tack världens bästa Didi för allt du har gjort för mig och mina elever du är så älskad och saknad <3 ❤️

  

1 tanke kring ”Saknad och sorg

Kommentarer är stängda.