Sista semester inlägget

Efter Santorini åkte vi tillbaka till Aten för en natt och bodde återigen på Melina Aten eftersom vi tyckte det var så bra och det var det även denna gång. De har ju pool på taket och vill man ha en plats så tipsar jag om att vara där kl 10.30 när den öppnar. De har även gym för den träningssugne. Medan vi strosade i Aten hittade vi en supermysig vinbar med jätte trevligpersonal som serverade oss ett gott Grekiskt mousserat vin som jag kan rekommendera. Stället hette Vintage.

Nu är vi tillbaka i Sverige efter en riktigt fantastisk sommar och jag känner mig verkligen utvilad och laddad inför hösten. Red Denzel igår efter ca 3.5 v riduppehåll och träningsvärken gör sig verkligen påmind idag. Löva & Bugge är ju på bootcamp och idag ska jag och Eva hämta hem dem och jag längtar så mycket efter dem. Det är bra att ta ledigt så man hinner reglektera över allt bra man har i sitt liv och hinna känna efter hur mycket det betyder. Hoppas ni också hunnit ha en avslappnad och bra sommar. 

Så fort vi är tillbaka ska jag rida Löva och jag känner mig som ett barn på julafton just nu, så mycket längtar jag efter honom 🙂 Vi får se om jag kan gå imorgon, haha! I morgon drar även mina söndagslektioner igång och det ser jag också fram mot. I dag är det terminstart för höstens lektioner, välkomna tillbaka!