Slutför nya projekt 

På plats i England igen för att slutföra ett projekt som jag och Linnea kommer att lansera i december. Så kul och spännande och jag längtar efter att få berätta mer men måste ha allt klart först 🙂 Hade även hoppats på att få åka till Carl Hester och Charlotte Dujardin för att göra en intervjuv som nättidningen Chevall hjälpte mig med men tyvärr var inte Carls management det mest charmiga, vilket känns väldigt tråkigt men jag förstår att de har mycket och att många vill komma och ta upp deras tid. Det hade däremot varit väldigt roligt att fått göra intervjuvn så jag får hålla tummarna för att nytt tillfälle ges. Carl kommer ju till Sweden horse show nästa vecka och det kommer bli ett grymt startfält i Top Stars dressyren! 

Tyvärr lämnade Charlotte precis återbud pga av att hennes häst tyvärr inte var startbar för tillfället, jätte jätte synd men det gav Mads en chans att komma in och det tycker jag är roligt.