Solen fortsätter skina

Ännu en underbar dag med sol! Vaknade av mig själv vid 05.30 och det händer väldigt sällan. Linda, min stallchef, och hag började morgonen med ridpass och hästarna har känts fina idag förutomDenz som var på sitt sämsta humör och hellre hade solat i hagen än tränat programrörelser med mig! Efter ett tag gav han dock med sig och kändes väldigt fin i galoppjobbet. Jag har fortsatt att lufta mig, elever och hästar på utebanan även idag.  

 Svängde förbi en snabb sväng på mötet vi hade inför första inspelningsdagen av Stjärnhoppningen som är nu i maj och sen vidare för att ta en härlig lunch i solen på stallplanen med en ”gammal” kär stjärna. Lina Hedlund kom förbi en sväng och vi tog en tur ut med Goliath. 

   
Nu ska jag hem och packa ner det sista för i morgon blir jag upphämtat 05.15 (hoppas jag är lika pigg då!) för att styra mot Arlanda och några dagars jobb i England. Berättar mer… Sov gott!