Sweden International Horse Show 

I går var det huvudfunktionärsmöte inför Swedenhorseshow. Jag jobbar med deras socialamedier och som tidigare med Stjärnornas Hoppning och Stjärnstafetten. Förra året samt i år har jag valt att inte vara lika engagerad i Stjärnornas hoppning som tidigare, jag har ju sedan 2007 tillsammans med Lena Bredberg lärt våra svenska kändisar att rida inför Stjärnornas hoppning, men ibland går utvecklingen åt ett annat håll och jag har gjort mina år som tränare och ansvarig tillsammans med  Lena och Fabian (vilket har varit fantastiskt roligt) men väljer nu att bara vara kvar lite i periferin.  Men Stjärnstafetten, där fem kända personligheter är ett team med varsin världsryttare, fortsätter jag gärna engagera mig i  som tränare och nytt för i år är att en ridlärare kommer ta en av världsryttarnas plats. Det kan bli spännande och väldigt roligt för ridskolan att få heja på sin ridlärare. Är ni snabba så kan ni gå in på @swehorseshow på instastory och se lite bakom kulisserna som jag la upp från gårdagens möte. Ni anar inte vilket jobb och hur många fantastiska funktionärer det ligger bakom ett så stort evenemang som Swedehorseshow.

Nu sitter jag på Europeiska motor och väntar på ett möte. Inser att jag behöver byta bil! Få se vad jag kommer fram till. Ha en skön onsdag.