Tävlingar på Strömsholm

Förra veckan var jag och Lina och tävlade under två dagar på Strömsholm. Det var Med Löva och Sassa var självklart med. Hon är världens gulligaste och jätte nöjd att få följa med på äventyr och det gör massor för Löva att få ha sin kompis med sig.
Två fantastiska dagar som jag känner mig hel nöjd med! Procenten kom tyvärr inte över kvalprocent men det gör mig inget för min vinst är att det går så bra att åka iväg nu och det är så roligt att vara i gång att tävla igen! Jag måste dock lära mig räkna till 4:a! Att det ska vara så svårt, jag bommade serien i både MSVB:5an och MSVA:1an men en del 7:or kom med på protokollet och han kändes super cool och jätte jätte fin och det är jag nöjd med.
Det var dock lite drama när vi åkte dit för Linas släp fick punka. Vilken mardröm med häst i, vilken tur att hennes Didi är en pärla till häst och stod som ett ljus under däckbytet.
Vi skrattade när vi fick våra protokoll för vi hade exakt samma procent i MSVB:5an.
På torsdagen åt vi en god middag och bodde på hotell i Västerås. Jag är så glad att ha Lina som samarbetspartner, hon är fantastisk! Läs mer om henne på hennes egna sida här.