Väderomslag och tävling

Hade en riktigt bra ridvecka förra veckan och de senaste dagarna, alla hästarna kändes riktigt fina. Tyvärr har jag åkt på en luftrörskattar så idag har det blivit vilodag för både mig och hästarna. Det är hopplöst att ha astma med de väderomsvängningarna som är nu. 

I fredags åkte Löva & jag till Enskede för att tävla. Jätte trevligt arrangerat och trevliga funktionärer. Löva var som vanligt i gasen och ibland känns det inte rätt att låta honom åka när han stressar upp sig så mycket men han tycker ju även det är kul så det är svår avvägning ibland. Emelie var med och ledde honom ett bra tag och när jag satt upp på framridningen var han så fin! För mig är hästhållningen så viktig och att bygga för framtiden så jag beslöt mig faktuskt för att nöja mig och åka hem med den odramatiska och lugna känslan med förhoppning om att det kan bidra till att nästa start blir lugnare.