Vi nådde vårt mål! 

Helgen har bestått av tävling i Högbo både lördag och söndag. Jag är så nöjd med vår säsong och jag har satt vårt mål. I söndags red vi MSVA på 60.6% och det känns som ett bra avslut och jag red 6:or på piruetterna. För några månader sedan kom jag inte ens upp på Löva när vi var på tävling och nu har jag hittat ett fungerande system och i söndags kunde jag tom i lugn och ro rida fram. Jag älskar denna ambitiösa, samarbetsvilliga och glada häst!  

 Nu ska vi träna under vintern så vi kan komma tillbaka i vår och rida på närmre 70% jag ska också ta med Bugge ut på tävling igen under våren. Jag har under hösten fokuserat på att bygga upp både muskler och mer självförtroende hos honom. Han är mer av en enmanshäst och det tar lite mer tid att bonda med honom han blir lite ängslig när det blir lite svårt och han inte riktigt förstår vad som förväntas av honom, just därför har det kännts skönt att bara träna under hösten och inte ge sig ut och tävla. Han gick jätte bra i våras och vi både placerade oss och tog kvalet till MSVB men när vi skulle börja rida MSVB:4an blev han så spänd i bytena att jag kände att det var bättre att backa tillbaka och göra det i en lugnare takt. 

På må-tisd kommer Rasmus Haid-Bondergaard hit och håller träningar. Det ska bli kul att höra vad han har att säga sen sist han såg mig och hästarna. Vill du också träna? Det finns några platser kvar så maila till boja@ap-ridutveckling.se.

Nu är jag precis hemkommen från ett funktionörsmöte på Friends inför Sweden International Horse Show. Knappa två veckor kvar… Nu har vi börjat träna ännu mer inför Stjärnornas Hoppning och Stjärnstafetten. Carolina Gynning hoppar med i Stjärnstafetten, minns ni när hon var med 2011? Hon har vilat sig iform och rider riktigt bra så det ska bli kul att se henne i arenan.  

 

1 tanke kring ”Vi nådde vårt mål! 

Kommentarer är stängda.