Vilodag för Löva

Har varit lite seg idag…. Löva också så han fixk vila, det blev Bugge och Lizz som fick jobba mest idag.  

    
   
Jag är fortfarande så glad och lite rörd över den fantastiska hjälp familjen Kock Göransson ställde upp med i helgen och vilket super bemötande jag fick av Skärlunda Ryttarklubb. Tusen tack! 

Jag är nöjd och glad att det blev så bra avslut på helgen med Löva och för alla er som kämpar och tycker att det går så mkt bättre för alla andra vill jag bara säga att vi har alla våra demoner att bekämpa. För min och Lövas del är det en resa i att hitta lugnet och få honom avspänd och inte så uppstressad och okontaktbar som han nu blir efter en tur i lastbilen och med en ny miljö. Det gäller att hitta sina egna sätt som fungerar för just dig och det gäller att tro på det man gör och att ha tålamod även när det går nerför. Jag fick ett väldigt bra tips från Ilona idag att det kanske inte är en fördel att han ser ut? Så nu är gardiner inköpta och vi får se om det fungerar bättre.