Yogastudion i Upplands Väsby 

Började söndags morgon med Yoga. Det är så lyxigt att ha tre minuter till ett yogapass! Nu ska jag erkänna att jag inte är en inbiten ”yogare” men kanske kan bli och jag beundrar verkligen dem som är och har sinnesro att vara så lugna och vända kroppen ut och in i över en timme! 

Det var en riktigt skön start på dagen och Victoria, som driver Yogastudion, har precis blivit min arbetsgranne eller hur man nu kan beskriva det och studion ligger vid stallets gårdsplan. 

Det är skönt att komma igång med träningen igen och jag har nu signat upp mig för PT timmar på onsdagar och de söndagar jag inte tävlar eller är på resande fot så blir det Yoga. Är du nyfiken? Här hittar du mer info om Yogastudion och Victoria. Bilderna nedan har jag knyckt från hennes FB sida som även den heter Yogastudion.