Besök på Lövsta Stuteri

I fredags var jag på Lövsta stuteri och gjorde bla en intervjuv med Tinne som ni kan höra i torsdagens kommande avsnitt med hästpodden. Vi spelade även in några klipp för Sweden International Horse Show.

Det är magiskt vackert och ordning och reda på Lövsta. Visste ni att de är väldigt engagerade i miljön och några av dem klippen vi spelade in handlade om hur man kan få in miljötänk i det vardagliga stallivet. Jag lägger upp några av dem tipsen lite senare när dem är klara. Jag berättar även mer om min intervjuv med Tinne efter torsdag och tillsdess, håll till godo med lite bilder.

från den vackra sadelkammaren.


Ilona som jobbar på Lövsta men även är min ”vardagstränare”

bild från stallet


miljön runt omkring är magisk

snygga detaljer och blomsterarrangemang varstans

skrittmaskinen

Bilderna på Tinne och Anton sparar jag på och självklart var jag tvungen att ta en selfie med superstjärnan Anton!