Börjar känna resultat

Veckorna rasar i väg! Nu är jag inne på sjunde veckan utan socker och mjöl samt tidiga mornar på gymmet. Det börjar äntligen kännas att det ger resultat! Jag känner mig mycket bättre i ryggen och starkare när jag rider och i går slank jag tom i ett par gammla ridbyxor som tidigare gett andnöd! Jag har hittat ett (för mig) bra styrketräningsprogram för nybörjare på nätet. Det finns flera olika program men detta har funkat bra för mig att komma igång med. Jag har kört 3-4 dagar/vecka och lagt till mag och rump övningar på det och värmt upp på roddmaskinen i 10 min. Sen har jag Yogat 1-2 dagar i veckan på det förutom ridningen. 

På fredag tänkte jag ta med Löva till Strömsholm och träna för Marianne och förhoppningsvis gör vi årets första start i Katrineholm till helgen. Jag har anmält oss till MSVB:4 och MSVA:1 så får vi se vad vi får till. På måndag är det dags för semester med 10 dagar i LA….