En underbar fredag helt enkelt.

Vilken härlig fredag! Lyxade med en rejäl sovmorgon och sen hade jag ett helt gäng med väldigt roliga privatlektioner. Jag älskar när mina elever är förberedda och själva har funderat på vad de vill träna på och hur deras närliggande mål ser ut, och just dessa elever hade bokat in extra träning idag. Quenn såg jätte fin ut efter passet med sin ryttare och Lilla U gick väldigt rund och avspänt mot slutet. I början av passet var han svår och väldigt fräck i galoppen och min elev tappade att hålla om med underskänkeln och bli tyngre i sitsen men efter ett gäng tålmodiga övergångar fick hon till det jätte bra och jag tycker hon är en väldigt modig och duktig ryttare som vågade lita på att det skulle bli bra i slutändan när han stissade runt som han gjorde i början. Det är då det är som roligast att bara tränare, när samarbetet och förtroendet från eleven finns där. Lilla U såg jätte fin ut mot slutet och jag vet ju hur rolig han är att rida då.  

 Sacke hade också en privatelev att jobba tillsammans med och där  var jag väldigt nöjd över hur sitsen blev mot slutet. Jag avslutade lektionsdagen med min fredagsgrupp där jag red med på Löva. Didi gick som tåget och min elev fick verkligen till en bra position på handen och det var extra roligteftersom vi har jobbat så mycket på det. 

 Fotocred: Ulrica Thuresson

Jag har nu kommit hem efter en middag med familj och några av våra nära vänner och vi åt på Mr French. God mat men de lyckades inte få in hela rätten samtidigt och några i personalen borde verkligen omgående skickas på en charmkurs. På vägen hem plockade vi med oss Lotti som åkt från Motala för att hålla sitskurs i morgon med start kl 11.30. Har du missat det och vill trimma sits så ring stalltelefonen under morgonen, ni kommer inte ångra er, Lotti är så bra! Telefonnumret till Stalltelefonen är +46 72-045 41 67 

Sov gott!

  Jag & Jenny från i kväll. Älskar mitt Toupema-hår som gör det så lätt att fixa frisyren från stall till middag på nolltid 🙂