Ett kärleksfullt hem är viktigt

Hemma igen efter några dagar i Tallin. Det känns bra att fått träffa Denz igen och det går verkligen ingen nöd på honom. Han var jätte fin när Maria red och det är lätt att ångra sig åtskilliga gånger….

Det är inte lätt att vare sig köpa eller sälja häst och jag skrev några tankar om det på Stjärntränarbloggen som ligger på Swedenhorses sida. Jag bloggar ju även där men inte lika ofta och jag jobbar även med deras Socialamedier, vilket är ett jätte roligt uppdrag. Är du sugen på att vinna biljetter till evenemanget så håll koll på @swehorseshow på instagram och på FB under namnet Sweden international horse show, in och gilla!

…Nu några bilder på fina Denz


  
  
  
 Han har startat St George, har lätt för byten och gör jättefina 2:or och passage och piaff är påbörjad. Det vore perfekt att hitta en young rider som vill ha en snäll och välutbildad läromästare och som vill erbjuda honom ett hem fullt av kärlek och gos.

 Den här snygga killen på bilden har fått massor av kärlek och gos sedan han kom till mig för snart 10 år sedan (och innan dess också för den delen) Det är Sacke som häromdagen modellade för tidningen Kentaur. Han gör sig alltid snygg på bild och älskar att stå i centrum.