Fullfart mot Sweden International Horse Show

Bara 7 dagar kvar till Sweden Horse Show drar igång och det är mycket att göra just nu. Det är jätte roligt men det innebär lite mindre tid till bloggen tyvärr. jag får ta igen det sen och under tiden så finns mitt instagram @annawallberg som uppdateras med bilder.

Måndag och tisdag har Rasmus Haid-Bondergaard varit här och hållt träningar och jag har tränat både Löva och ett pass med Lizzan. Nina & Felicia hade med sig kameran och jag fick några fina bilder som jag har lagt på min Insta.
Carolina Gynning var här i måndags och tränade och Vanessa passade på att få extra träning med Rasmus och idag har vi träffat Jessica och hennes 4-åriga Krigermustng Kakan som ska vara med i Join the Circus under Sweden horse show.  Jag filmade Jessica & Kakan in action och det kommer jag lägga ut på Swedenhorseshows sociala medier som jag även jobbar med.

gunilla från Uhip kom över på en kaffe och nu är vintern räddad för hon hade med sig en snygg svart vinterkappa. Anna porträtt