Grattis Horse1

I dag fyller kanalen Horse1 två år.  

 Jag har gjort några roliga uppdrag med dem och har även ett väldigt roligt framför mig. De kommer nämligen att filma höstens stora inspirationsfest som jag just nu, tillsammans med ES Stockholm, sitter och planerar inför. 

Det kommer bli en rolig kväll med en fartfylld modevisning där ES visar nyheter från sin ryttarkollektion, jag kommer prata om hur man snabbare kan bli en bättre ryttare och till min hjälp har jag dessutom dressyrryttaren Kristian von Krusenstierna som berättar om sin väg mot toppen. Härliga Velvet intar DJ båset och har vi tur så spelar hon sin nya singel som släpps i dagarna. Det kommer även lottas ut massa fina priser så det här kommer bli en kväll man inte vill missa. Horse1 kommer exklusivt lotta ut några biljetter till sina tittare och för att vinna så håll utkik på @horse1 på instagram och FB. Det är till den utlottningen vi idag spelade in en promo och så här såg det ut mellan tagningarna.

Jag vill verkligen tacka min vän Louise Andersson som faktiskt är den som har hjälpt oss att dra igång det här och är en av våra samarbetspartner. Hon har gjort några tidigare mingel och event och driver även bloggen Upptäck världen med mig, gå in och läs den om du vill ha resetips och inspiration.