Helgen som gått

Efter en härlig helg ligger jag nu på ett hotellrum i London och bloggar. I morgon kommer min vän Louise och vi ska äta lunch på Sexy Fish och fira hennes födelsedag innan hon åker vidare mot Palma i morgon kväll och jag försöker även hinna med lite jobb när jag är här.

I lördags var jag i Tierp på dop när Nettans son Vidar döptes. Kolla in deras fantastiska doptårta! 

bilderna tagna från Nettan.


Senare på kvällen åkte jag till vännen Terece för en härlig middag och en snabbt titt på hennes nya showrum för klädmärket Love Forever. 

Söndags var det tävlingsdags med Denzel och jag måste säga att han skötte sig exemplariskt! Jag har verkligen inte varit ett gott föredömme i veckan och har knappt fått till ett enda ridpass av olika anledningar men trots det så gick han en godkänd runda och det måste jag säga att jag är helt nöjd med. Nu är han så mycket mer ridbar på tävling.