Helgen som varit 

Höst och förkylningstider = astmatiker för mig. Blir lite seg då så uppdateringen har inte varit den bästa!

I helgen var jag iväg med tjejgänget (och grabbarna) och åkte båt. Är inte jätte förtjust i båtresor men med gott sällskap blir det trevligt. Läs mer om vår båtresa på tex Tanjas blogg.

Ett hopklipp av bilder som Susanne lagt på sin FB.

Lördagen var jag med familjen Tilander och hjälpte Felicia med hennes dressyrtävlingsdebut med Enya.

Lite nervöst men duktigt ekipage.

Söndagen jobbdag men jag var även iväg för att prova akupunktur mot min astma. Någon som har erfarenhet? Är så trött på att hosta hela tiden och har inte lust att byta jobb så nu får jag testa om det här kanske kan ge lite hjälp. Vet inte om det är akupunkturen eller något annat men varit helt sänkt sen i söndags!