Helgen

Hur har er helg varit?

Jag har haft barnvaktsmys med bästis Maries barn i fredags, My Little Pony gick varm på TVn ? I lördags var jag ledig och efter att ha lämnat tillbaka barnen blev det middag hemma hos min moster och hennes man på Lidingö. Rolf fick träffa deras hund Bianca och dem var så söta tillsammans.

I dag har jag äntligen träffat Josefine på Akupunkturrhjälpen i Sundbyberg och fått behandling. Provar ju allt för att få hjälp mot min astma och även om jag inte blir helt bra så upplever jag ändå att akupunkturen hjälper och jag har även minskat mina förkylningsdagqr sedan jag började gå hos henne för snart ett år sedan. Slump eller att det faktiskt hjälper kan jag inte uttala mig om men tror man på något så fungerar det ju oftast och det räcker för mig sen är det ju väldigt härligt att lyxa och bli lite ompysslad i en timme då Josefine även koppar och fixar med min nacke & rygg.

Resterande söndag har jag haft lektioner och jag gillar att höstens termin är igång igen! Dagens tema har varit bakdelsvändningar och att känna in vart hästen placerar sina ben. Nyttigt att skrittarbeta lite då och då för både häst och ryttare.

Nu soffmys med Rolf! Ha en skön söndagskväll.