Hur svårt ska det va´?!

Fortfarande förkyld men det känns ändå som att det är på rätt väg. Började fm hos min bokföringsbyrå som jag bytte till ganska nyligen och de är jätte bra. Efter det tog Lena, Fabian och jag en lunch och sen försökte jag få till ett möte med Handelsbanken för att byta till dem som företagsbank. Det är tredje gången jag försöker och jag blir så förvånad över deras ovilja till kunden. Det var som ett helt inträdes prov med 17 blanketter om nästan samma sak och en verksamhetsplan. Jag vill inte låna 17 miljoner,  jag vill bara att mina kunder ska kunna sätta in pengar i deras bank!!! Till slut ruttnade jag och gick därifrån och ringde sen till SEB och de var betydligt mer kundinriktade. Jag gillar Nordea som jag har idag men deras Plusgiro tycker jag har för många brister och det är svårt att få hjälp. Vi får se vart det slutar, jag hade ingen aning om att det skulle var så svårt att få till en bankkontakt!

Spargris