Kvalitetshår från Toupema belgal.

Jag har så många fina bilder från Skottland så jag får slänga in lite annat mellan alla bilder. Jag känner att jag fortfarande är lite seg och trött efter loppet och nu är det full fart med planeringarna inför våran Insperationskväll på Bergmans. En idé jag fick i våras och började utarbeta tillsammans med Louise för att sedan fråga ES Stockholm om de ville vara med och när de sa ja så utformade vi tillsammans det som idag är vår kommande Inspobach. Horse1 kommer filma hela kvällen och Bodvar of Sweden kommer servera Rosé. Thomas Fogdö kommer prata om inspiration och att heja på varandra och jag kommer ge några tips för att snabbt bli bättre i sadeln där kommer även Kristian von Krusenstierna flika in och berätta om sin väg mot toppen och ES Johanna pratar om hur hon tagit dröm till verklighet. Inte nog med allt detta så blir det även en fartfylld modeshow med senaste ridmodet och Velvet är DJ. Det blir också många bra erbjudande och utlottningar av fina priser. 

Ja, det är en hel del förberedelser och fix under veckan. Jag är glad att jag hann ner till Växjö under helgen för att fixa håret så jag kan se lite glamourös ut under kvällen. Jag är ju inte så hårfager själv men tack vare Toupema Belgal kan jag också få ett böljande hår. Jag sätter i extensions i mitt hår, det är för mig ett enkelt sätt att få ett snyggt stallhår. Det är inte så bökigt som man kan tro och numera så är de flesta hjälmar  justerbara så då kan man bara vidga lite på hjälmen när extensiona är på plats. Jag upplever även att de skyddar mitt egna hår från slitage men det krävs att det sätts i av proffs och är ett kvalitetshår vilket Toupema är. Vill man inte sätta i hår så har de även ponytailstofsar som man lätt sätter i för att bli festsnygg över en kväll eller på tävlngsbanan. Så här ser mitt ut före och efter…

 Före 

   Och efter…