Man ska ha lastbil…

Jag erkänner att jag kanske är ute i sista minuten ibland och med andan i halsen rullade jag in på CarSpect i Väsby eftersom jag helt missat att besiktiga lastbilen. En urgullig kille hjälpte mig trots att det bara var 15 min kvar till hans lunchrast och sen kunde jag rulla hemåt till min lektion för Linda och Joje.
Efter lektionen packade Eva och jag in Bugge i lastbilen för att åka mot Kvicksund och Equirehab där Bugge & Löva ska vara medan vi tar semester. I Enköping stannade vi för ett lunchstopp och åt lunch i lastbilen för att sällskapa Bugge och jag var så skitnöjd över min fina, smidiga lastbil och snapchattade glatt om det ( apwall5 på snapchat).

När vi skulle rulla iväg var lastbilen inte alls med på noterna och lät minst sagt underligt. I ren panik ringde jag till Alfab, som jag köpt bilen av, och de var så kanon servicemindiga att en av killarna kom förbi för att kika men kunde tyvärr inte hjälpa oss på plats så vi rullade bort till mekonomen som tack och lov låg inom synhåll och nu håller jag tummarna för att det inte är något stort med en brutal kostnad som behöver fixas. Bugge var en klippa och stod tålmodigt och min lika tålmodiga sambo Magnus tog sig till Enköping med bil och trailer så vi kunde lasta om och fortsätta mot Equirehab. Nu är Bugge på plats på sitt sparetreat och 7 timmar senare är vi hemma igen. Tur jag har fantastisk personal som alltid ställer upp då jag egentligen hade en lektion kl 19.00 men som jag tyvärr inte hann hem till så Linda hoppade in.