Resumé av veckan som gått

Då var det min tur att få lite höst/vinterförkylning. Jag har klarat mig ganska bra men i stort sätt hela fredagen låg jag däckad. 

I torsdags var jag i Skåne med en vän och elev som nu är sucen på att köpa häst. Det blev en tur och retur över dagen och när jag kkev ur flygplanet insåg jag att jag inte hade klivit på på samma ställe och min bil var på Bromma ocv nu var jag på Arlanda! Ibland kan man inte annat än skratta när det blir galet. Ett expresståg och en flygplansbuss senare var hag vid bilen och körde hemåt.

I lördags tog min vän Terece (som har de fantastiskt härliga boho-chic kläderna Love Forever ) med mig till Norrtälje och lite julshow med Anna Book.

Söndag och lektionsdag och nu har jag krupit upp i soffan och är väldigt nöjd med veckan som varit, hoppas du känner likadant.