Tandvärk, bröllop & bubbelsöndag.

Äntligen börjar min tandvärk släppa! Har varit helt knockad sen i torsdags då jag påbörjade en rotfyllning men hade sån inflammation i käkbenet så den måste släppa innan den kan göras klart. Skulle träffa Nina & Louise på strandbryggan och dricka bubbel men när jag kom dit och bedövningen började släppa så gjorde det så ont så det går inte ens att beskriva. Inte ens två citodon plus en ipren hjälpte! Jossan som bor här över sommaren fick komma hem och ta hand om mig, jag bara låg i soffan och grinade! Och gulliga Emelie kom med glass.
Missade hela tävlingshelgen i Vallentuna med Denz & Löva.
Förutom tandvärk har jag varit på bästa vännen Lottis bröllop! Där grinade jag nog ännu mer 😂 Så fint och stämningsfullt.

I går hade jag en super mysig spontansöndag med Pernilla och lite bubbel. Tog igen det jag missade i torsdags!
Sen får jag inte glömma att berätta om Sassa! Jag har hämtat hem en shettis som sällskap till Löva med förhoppning att han ska tagga ner i lastbilen när vi åker och tävlar om han har sällskap. Hon är så söt!!!! ❤️