VM är igång

Veckan bara swishar iväg!!!! Redan onsdag, hur gick det till? Idag har jag återigen besökt härliga studio Karma i Norrtälje för lite yoga. Det är verkligen en liten oas.

Igår hade vi möte inför swedenhorseshow och stjärnornas hoppning och det kommer bli en rolig höst och träningar mm kommer i år gå att följa, dels på swedenhorseshows egna Youtubekanal, men även på Instagram kontot @stjarnornashoopningsihs. Det har inte kommit upp något där ännu men inom kort kommer det matas på.

VM i dressyr drog igång idag, har ni hunnit kolla ngt? Jag har laddat SVT play men inte hunnit ännu men vet hittills att Tinne gjorde en bra ritt på 73% och Juliette slog personbästa och red på 75%, bra start! Det kanske inte riktigt är likvärdigt med VM men själv laddar jag och Lövis för att rida div1 i allsvenskan nästa helg, det ska bli jätte kul!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>