Årets första dressyrträning

Vecka tre och rutinerna börjar så smått rulla tillbaka på plats igen. Har börjat komma igång med träningen både för mig själv och tillsammans med hästarna. I går var jag och Curre hos Magdalena Skatt och tränade, så kul! Kallt! Men så kul! Vi jobbade övergångar (älskar övergångar ?) och bestämde i förväg hur många skrittsteg jag skulle lägga in i varje övergång och varierade hur många. En bra både uppvärmningsövning men även stärkande och muskeluppbyggande. Jag erkänner att redan efter tre veckors julledighet så har både jag och Curre tappat lite men det är snart tillbaka.

Det var soligt och krispigt igår!

Idag kickade jag igång dagen med ett Madonna-armspass och skitjobbig magträning med PT Camilla

Sen har jag haft mitt allra första egna utomstående YinYoga pass på Medley i Järfälla. Jag hoppade in som vikarie och det var så roligt. Lite läskigt måste jag erkänna, men mest roligt! Hoppas på att utveckla det mer under året.

Jag är väldigt glad att jag träffade Christophe, som jag började träna hos och som hjälpt (hjälper) mig jätte mkt med träning och kost och att jag har Camilla som drillar vidare. Trodde aldrig jag någonsin skulle säga att jag gillar timmarna på gymmet, men det gör jag faktiskt!